Skip to main content
Nyheter

Nytt Tidskrift for Kaninavl (TK) er på vei

By juni 22, 2022No Comments

TK nr 4 er nå ferdig, og snart på vei ut til alle medlemmene i Norges Kaninavlsforbund/lokallag. Bladet er fullspekket av kjekt lesestoff med blant annet en reportasje fra Danmark ang Reproduskjon i praksis samt en flott presentasjon fra Busdalen Gård. Flere sider om: Kaninen – en ressurs, nyttige fun-fact og sist men ikke minst; vi har fått en ny Norgesmester. Hvem er dette? Mer om alt dette og mye mer finnes i nyeste TK. Får du ikke TK sier du? Vi har nå et kjempetilbud, for kun kr 400/200,- så er du medlem ut 2023 og vil motta 12 utgaver av Tidskriftet for Kaninavl, samt en kjempeflott startpakke med mye kjekt lesing og informasjon om hva vi holder på med

Klikk inn her for mer info:

Bli Medlem – Norges kaninavlsforbund (kanin-nkf.net)

 

 

Leave a Reply