Velkommen som medlem i Norges Kaninavlsforbund

Tilbud til nye medlemmer, fra kun kr 100,- for første år.

Er du interessert i kaniner?
Vil du bli med i et organisert kaninmiljø?

– Da håper vi i Norges Kaninavlsforbund at du finner det interessant og vi ønsker alle velkommen som medlem i et aktivt kaninmiljø. Enten du har én kanin, eller flere, er ikke det av betydning. Våre 30 lokale foreninger er spredd rundt om i landet. Disse har medlemsmøter, arrangerer utstillinger og mange andre aktiviteter.

Medlemmene finnes i alle aldersgrupper. Når du blir medlem i en lokal forening, går du også inn i NKFs register. Da vil du få tilsendt medlemsbladet «Tidsskrift for Kaninavl», som utgis med 8 nummer i året. Her vil du finne forskjellige artikler og bilder, som for eksempel: Presentasjon av kaninraser. Tips om fôring og stell. Du kan se og lese om hvordan andre kaninoppdrettere har det, du vil da få et innblikk i kaninstaller og burtyper, samt mange andre nyttige råd.

Som medlem kan du bli med på alle våre utstillinger og hoppekonkurranser rundt om i landet. Dine kaniner blir bedømt av våre autoriserte dommere, og blir registrert/stambokført. Ta kontakt (per telefon, brev eller e-post, se vår liste over kontaktpersoner), så vil du få mer informasjon, og få vite om nærmeste lokalforening.

Du kan også kontakte din lokalforening direkte for å melde deg inn.

Norges Kaninavlsforbund er også på Facebook og kan kontaktes der.

Ny medlem? Vi ønske også deg med oss? Meld deg inn nå i dag, og betal kun kr 200,- for senior (fom 18 år) og kun kr 100,- for junior.Dette kan enkelt betales inn på Vipps 505396. Skriv på navn og add så kontakte vi deg.

Direktemedlem kan du bli ved å sette inn kontigent på 625 kr til NKFs kontonummer: 5104 05 16763 
Merk med navnet medlemsskapet gjelder

NKFLogo